Annemarie-reilingh-haptotherapie-holistic-pelvic-care-hormoon-balans-shoot2.jpg

Hoi, ik ben Annemarie Reilingh.

Mijn passie is om vrouwen te helpen hervinden wat ze beweegt. Als GZ-Haptotherapeut en Holistic Pelvic Care™ Provider help ik vrouwen om plezier en wijsheid in hun lichaam te kunnen ervaren—zowel fysiek als emotioneel, spiritueel en seksueel.

 

In de loop van de jaren ontdekte ik dat gezondheid draait om integratie—fysiek, emotioneel, spiritueel en ook seksueel. Als complementair zorgverlener, breng ik al deze stukken samen.
— Annemarie
max-mckinnon-c9OCWLka764-unsplash.jpg

Behandelingen

 
Annemarie-reilingh-haptotherapie-holistic-pelvic-care-hormoon-balans-29.jpg

HOLISTIC PELVIC CARE

Holistic Pelvic Care™ is een integrale behandelmethode met een diep begrip van de kern van een vrouw: haar bekken. In deze therapie onderzoeken we de fysieke bekkenbodem, maar werken we ook direct met emotionele en intergenerationele aspecten. Hierdoor herstellen we de balans in het bekken. Dit kan o.a. helpen bij urineverlies, verzakking, pijnlijke seks, een gebrek aan vitaliteit of het onvermogen om te genieten van intimiteit en seksualiteit.

Annemarie-reilingh-haptotherapie-holistic-pelvic-care-hormoon-balans-20.jpg

Haptotherapie

In Haptotherapie staat de positieve werking van aanraking centraal. Een disbalans tussen ‘wat je denkt ’ en ‘hoe je je voelt’ heeft vaak een grotere impact op je leven dan je je beseft. Beide zijn belangrijk factoren voor je algehele gezondheid en geluk. Als GZ-Haptotherapeut gebruik ik conversatie, ervaringsoefeningen en affectieve aanraking als tools om je te met je zintuigen te verbinden. Door de taal van het lichaam te leren ontstaat er een diepere verbinding met jezelf.

Annemarie-reilingh-haptotherapie-holistic-pelvic-care-hormoon-balans-13.jpg

Hormoon balans

Weinig vrouwen weten dat angst, depressieve gevoelens, bekkenklachten, pijn en ongemak tijdens seks ook kunnen worden veroorzaakt door een disbalans in hormonen. In deze gevallen heb ik gemerkt dat therapie alléén de onderliggende problemen vaak onvoldoende aanpakt en niet de resultaten geeft die je zou verwachten. Daarom werk ik ook samen met vrouwen aan het creëren van een gezonde hormoonhuishouding.

 

Annemarie-reilingh-haptotherapie-holistic-pelvic-care-hormoon-balans-33.jpg
 

Wist je dat Holistic Pelvic Care™ Providers soms Vagina Fluisteraars worden genoemd? Dit omdat we ons richten op het herstellen van resonantie in het bekken. We doen dit niet door echt Vagina’s te befluisteren hoor. Wanneer emoties niet worden doorvoeld (zoals angst, woede en verdriet) kunnen ze voor stagnatie zorgen in het lichaam. Met subtiel lichaamswerk herstellen we daarom de fysieke en emotionele balans.

Annemarie-reilingh-haptotherapie-holistic-pelvic-care-hormoon-balans-shoot6.jpg

It’s my Pleasure

 
 
 
 
 

tips voor fijnere sex met je partner

In dit filmpje geef ik je tips waardoor je fijner kunt vrijen met je partner. Met It’s My Pleasure hebben we een online community. We maken trainingen waarmee vrouwen hun seksualiteit kunnen verdiepen en hun eigen lichaam kunnen (her) ontdekken. Het verlangen om dit te gaan onderzoeken ontstaat vaak in een intieme relatie. Dit filmpje gaat er daarom over hoe kun je dit ook samen, in een relatie met elkaar verdiept. Lees ook meer op www.itsmypleasure.nl

 

Client Reviews

Ik zocht contact met Annemarie omdat ik meer verbinding zocht met mijn lijf en gevoel. Daarvoor was ik altijd gewend om me vooral op mijn hoofd te richten en ik wist dat er iets miste... dat ik mijn vrouwelijke lichaam niet voor niks gekregen had. Ik wilde meer naar binnen en beneden zakken zeg maar. 
— ANOUKE
karl-marion-OsxFeM5TZYM-unsplash.jpg

Workshops